Karšti patiekalai

Karšti patiekalai

Turi gera recepta? PASIDALINK

Viščiukas graikiškai

Vištą įtrinkite druska ir pipiriukais, sutarkuota citrinos žievele, česnaku ir visomis žolelėmis (po odele, iš vidaus net pakiškite prieskonius, kad kuo geriau įsigertų), apšlakstykite alyvuogių Plačiau...

Makaronai su aitriosiomis paprikomis, pomidorais ir alyvuogėmis

1. Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir truputį apkepinkite česnaką ir aitriuosius pipirus (apie 2-3 minutes). Sukrėskite ančiuvius, susmulkinkite šakute, tada sumaišykite su pomidorais, džiovintų Plačiau...

Įdaryti pomidorai ir paprikos

1. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių C. Perpjaukite pomidorus per pusę ir išimkite turinį. Nusausinkite puseles ir stambiai supjaustykite turinį. 2. Perpjaukite paprikas per pusę, palikdami Plačiau...

Vištiena su pomidorais ir krevetėmis

1. Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus. Sudėkite vištienos šlauneles ir skrudinkite ant vidutinės ugnies apie 5 minutes, kol jų spalva pasikeis. Perdėkite į karščiui atsparų Plačiau...

Kiauliena saldžiarūgščiame padaže

1. Supjaustykite kiaulieną įstrižai plonais griežinėliais. Sudėkite tarp dviejų skaidrios plėvelės sluoksnių ir lengvai padaužykite kočėlu, kad pasidarytų lygūs. 2. Supilkite miltus į negilų Plačiau...

Jautienos ir lęšių apkepėliai

1. Suberkite lęšius į kaistuvą ir užpilkite šaltu vandeniu, kad apsemtų. Užvirinkite, pavirkite 10 minučių. 2. Tuo pat metu iki rudumo apkepkite maltą jautieną storadugnėje keptuvėje, nedėdami Plačiau...

Ėrienos tadžinas

1. Abrikosus supjaustykite perpus ir sudėkite į dubenį su 150 ml vandens. Palikite per naktį. 2. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių C. Atspariame karščiui prikaistuvyje įkaitinkite aliejų. Plačiau...

Pavasarinių daržovių omletas

1. Šparagų viršūnėles ir žalumynus garinkite garuose virš prikaistuvio su verdančiu vandeniu 5-10 minučių, kol suminkštės. Nusausinkite daržoves ir laikykite šiltai. 2. Įkaitinkite aliejų Plačiau...

Vištiena su citrinų padažu

1. Į dubenį sudėkite vištienos krūtinėlės filė ir supilkite ant jos sezamų aliejų bei cheresą. 2. Įmaišykite druskos ir pipirų, uždenkite ir palikite 15 min. marinuotis. 3. Kiaušinio baltymą Plačiau...

Antiena su ananasais

1. Cheresą ir sojų padažą sumaišykite su gausiu kiekiu druskos ir pipirų. Į indą sudėkite anties krūtinėles, supilkite marinatą, uždenkite ir palikite marinuotis. 2. Nusunkite antieną ir Plačiau...