Karšti patiekalai
1. Pabarstykite baklažano griežinėlius druska ir sudėkite į kiaurasamtį. Uždenkite ir palikite 30 minučių, kol išsiskirs karčios sultys. 2. Tuo metu sudėkite lęšius, supilkite sultinį ir įdėkite Plačiau...
1. Įkaitinkite aliejų negiliame prikaistuvyje. Kepkite svogūnus, pipirus ir česnaką ant nedidelės liepsnos 10 minučių, kol svogūnai suminkštės. 2. Sudėkite ryžius, prieskonius bei mėtas ar Plačiau...
1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Suberkite šalotinius svogūnus ir kepinkite 5 minutes, kol suminkštės. 2. Pridėkite česnakus ir aitriąsias paprikas ir kepinkite 2 minutes, tada įmaišykite Plačiau...
1. Vidutinio dydžio prikaistuvyje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite ožragių ir svogūnų sėklas, vis pamaišydami, kol šiek tiek patamsės. Suberkite svogūnus, česnaką bei imbierą ir pakepinkite 5 Plačiau...
Jautienos suktinukai su česnakais ir pomidorų padažu
1. Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių C. Sudėliokite jautienos griežinėlius ant pergamentinio popieriaus. Uždenkite jautieną kitu popieriaus lapu ar maistine plėvele ir išmuškite mediniu Plačiau...