Aštrioji Tilapija

Teksto dydis:


Įvetink šį receptą
(2.7)

Ingredientai

  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 1/2 šaukštelis čili dribsnių
  • 2 puodeliai mažyčių špinatų
  • 12 šparagų
  • 2 tilapija filė
  • 2 svogūnų laiškai stambiais griežinėliais
  • 2 laimo ketvirtadaliai
  • druskos ir pipirų pagal skonį

2 porcijos

Užtruksite: paruošimui 10 min, gamybai 12 min. Viso – tik 22 minutes.

Paruošimas

Šiam nekaloringam patiekalui gausiai naudokite prieskonius. Bus ne tik skaniau, bet aštrumėlis pagerins ir Jūsų metabolizmą. Labai skanu ir sveika su laukiniais rudaisiais ryžiais.

  1. Pirma pagaminkite čili aliejų: sumaišykite alyvuogių aliejų su čiliukais dubenėlyje ir truputi pakaitinkite.
  2. Paimkite aliuminio foliją, dėkite pusę dalies špinatų, šešis šparagus. Ant viršaus – Tilapijos filė.
  3. Ant Tilapijos dėkite pusę kiekio svogūnų laiškų, pusę paruošto čili aliejaus, ir ketvirtadalio laimo sulčių.
  4. Paskaninkite pagal savo skonį druska ir pipirais.
  5. Sulenkite foliją viršuje, užfikuokite kraštus – turėsite sidabrinę palapinę:)
  6. Kepkite 220-230 ° C temperatūros orkaitėje 10 - 12 minučių. 

Maisto medžiagos vienai porcijai: 177.7  kilokalorijų ,  7.9 g riebalų, 1,5 g sočiųjų riebalų,  55,2 mg cholesterolio, 227,4 mg natrio, 5.8 g angliavandenių, bendras cukraus kiekis – 1 g, 2.2 g maistinių skaidulų, 22.5 g baltymų.

Komentuoti

Video