Savaitės receptas - cukinijos su pievagrybiais troškinys
Įvetink šį receptą
(3.4)
Ingredientai
- 1 vidutinio dydžio cukinija
- 2 vidutinio dydžio svogūnai (smulkinti)
- 1 morka (smulkinta)
- 1 paprika
- 20 vnt. pievagrybių (galima ir mažiau)
- Baziliko (šviežio arba džiovinto)
- Šlakelis citrinos sulčių
- 1 pomidoras
- Druskos
- Pipirų
- Alyvuogių aliejaus
Paruošimas
1. Į troškintuvą sudedame svogūnus ir morką, įberiame žiupsnelį druskos, įpilame šlakelį alyvuogių aliejaus ir šiek tiek karšto vandens, bet tik nedidelį kiekį. Svarbu, kad ne keptų, o troškintųsi. 2. Po kiek laiko, kada morkos pradeda minkštėti, suverčiame kubeliais supjaustytą cukiniją. Pagardiname druska, pipirais ir šlakeliu citrinos sulčių. 3. Cukinijai pradėjus mikštėti, įdedame kubeliais pjaustytus pievagrybius, papriką, pomidorą ir baziliką. Pakaitiname dar keletą minučių.
Skanaus!
karolis
Valink nx antanas
asd
ka jus niggai?
antanas
sveiki as nenoriu daryti sito recepto neskanu ate