Savaitės receptas - cukinijos su pievagrybiais troškinys

Teksto dydis:


Įvetink šį receptą
(3.4)

Ingredientai

  • 1 vidutinio dydžio cukinija
  • 2 vidutinio dydžio svogūnai (smulkinti)
  • 1 morka (smulkinta)
  • 1 paprika
  • 20 vnt. pievagrybių (galima ir mažiau)
  • Baziliko (šviežio arba džiovinto)
  • Šlakelis citrinos sulčių
  • 1 pomidoras
  • Druskos
  • Pipirų
  • Alyvuogių aliejaus

Paruošimas

1. Į troškintuvą sudedame svogūnus ir morką, įberiame žiupsnelį druskos, įpilame šlakelį alyvuogių aliejaus ir šiek tiek karšto vandens, bet tik nedidelį kiekį. Svarbu, kad ne keptų, o troškintųsi. 2. Po kiek laiko, kada morkos pradeda minkštėti, suverčiame kubeliais supjaustytą cukiniją. Pagardiname druska, pipirais ir šlakeliu citrinos sulčių. 3. Cukinijai pradėjus mikštėti, įdedame kubeliais pjaustytus pievagrybius, papriką, pomidorą ir baziliką. Pakaitiname dar keletą minučių.

Skanaus!

Komentuoti

Skaitytojų komentarai (8)

karolis

Valink nx antanas

asd

ka jus niggai?

antanas

sveiki as nenoriu daryti sito recepto neskanu ate