Aromatingi keksiukai su razinomis

Teksto dydis:


Įvetink šį receptą

Ingredientai

6 vienetai:

6 šaukštai neriebaus riebalų tepinio (be pieno);

1 mažas kiaušinis;

120 ml rupių miltų;

7,5 ml kepimo miltelių;

1 arbat. šaukštelis malto cinamono;

didelis žiupsnelis druskos;

115 g razinų.

Paruošimas

1. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių C. Ištepkite riebalais šešių keksiukų arba gilią bandelių kepimo skardą. Dubenyje išplakite neriebų tepinį, kiaušinį ir kokosų pieną.

2. Į išplaktą masę suberkite miltus, kepimo miltelius, cinamoną ir druską. Atsargiai išmaišykite ir tuomet gerai išsukite. Atsargiai įmaišykite razinas.

3. Kepkite 20 minučių arba kol keksiukai iškils ir sustandės. Prieš patiekdami šiek tiek atvėsinkite ant tinklelio.

 

Sekmadienio pusryčiai pasikeis visiems laikams, kai tik paragausite šių skanių keksiukų! Jie labai lengvai paruošiami ir neilgai kepami.

Komentuoti

Video