Aviečių ir bananų kokteilis - pasakiškai skaidulingas

Teksto dydis:


Įvetink šį receptą
(3.7)

Ingredientai

225 g lieso avietinio jogurto

120 ml tofu varškės

270 g aviečių

150 g supjaustytų bananų

32 g išrūgų baltymų miltelių

30 g bičių žiedadulkių

70 g šaldyto vanilinio jogurto

Paruošimas

Ir avietėse, ir bananuose esančios maistinės skaidulos svarbios geram virškinimo sistemos darbui užtikrinti. Jose aptinkamos mitybinės medžiagos taip pat stiprina jūsų imuninę sistemą.

Kokteilių plakikliu išplakite jogurtą, avietes, bananus, išrūgų baltymų miltelius ir bičių žiedadulkes. Viską plakite dideliu greičiu 45 sekundes arba tol, kol masė pasidarys vientisa. Tada sudėkite avietes, vanilinį jogurtą ir dar kartą paplakite.

Vienoje stiklinėje 279 kalorijos, 3 g riebalų, 20g sočiųjų riebalų, 14 g baltymų, 51 g angliavandenių, 5 g maistinių skaidulų, 24 mg cholesterolio.

Mitybinės medžiagos: vitaminai A, B6, C, E, magnis, manganas, selenas, cinkas.

Komentuoti

Skaitytojų komentarai (1)

Danutė

Visiems sveiko maisto gerbėjams siūlau išbandyti namie gaminamus pieno produktus. Jums tereikia pieno ir pieno bakterijų, kurias galite įsigyti www.raugai.lt
Jogurtas, kefyras, varškė, sūris ir kt.
Tai pradžiugins ne vieno stalą. Svarbiausia naudoti sveikus maisto produktus.