Aviečių ir bananų kokteilis - pasakiškai skaidulingas
Ingredientai
225 g lieso avietinio jogurto
120 ml tofu varškės
270 g aviečių
150 g supjaustytų bananų
32 g išrūgų baltymų miltelių
30 g bičių žiedadulkių
70 g šaldyto vanilinio jogurto
Paruošimas
Ir avietėse, ir bananuose esančios maistinės skaidulos svarbios geram virškinimo sistemos darbui užtikrinti. Jose aptinkamos mitybinės medžiagos taip pat stiprina jūsų imuninę sistemą.
Kokteilių plakikliu išplakite jogurtą, avietes, bananus, išrūgų baltymų miltelius ir bičių žiedadulkes. Viską plakite dideliu greičiu 45 sekundes arba tol, kol masė pasidarys vientisa. Tada sudėkite avietes, vanilinį jogurtą ir dar kartą paplakite.
Vienoje stiklinėje 279 kalorijos, 3 g riebalų, 20g sočiųjų riebalų, 14 g baltymų, 51 g angliavandenių, 5 g maistinių skaidulų, 24 mg cholesterolio.
Mitybinės medžiagos: vitaminai A, B6, C, E, magnis, manganas, selenas, cinkas.
Danutė
Visiems sveiko maisto gerbėjams siūlau išbandyti namie gaminamus pieno produktus. Jums tereikia pieno ir pieno bakterijų, kurias galite įsigyti www.raugai.lt
Jogurtas, kefyras, varškė, sūris ir kt.
Tai pradžiugins ne vieno stalą. Svarbiausia naudoti sveikus maisto produktus.