Džiovintų slyvų ir žievelių roksai

Teksto dydis:


Įvetink šį receptą

Ingredientai

12 vienetų:

225 g miltų;

2 arbat. šaukšteliai kepimo miltelių;

50 g džiovintų slyvų;

75 g cukranendrių cukraus demerara;

50 g smulkintų įvairių vaisių žievelių;

ypač smulkiai sumalta 1 citrinos žievelė;

50 ml saulėgrąžų aliejaus;

5 šaukštai nugriebto pieno.

Paruošimas

1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių C. Patepkite aliejumi kepimo lakštą. Supjaustykite slyvas. Suberkite kartu miltus, kepimo miltelius ir įmaišykite cukrų, slyvas, žieveles ir citrinos žievelę.

2. Sumaišykite saulėgrąžų aliejų bei pieną ir supilkite į mišinį, kad gautumėte standžią tešlą.

3. Šaukštu suformuokite kauburėlius ant kepimo lakšto ir kepkite 20 minučių, kol gražiai pagels. Atvėsinkite.

Komentuoti

Video