Mangojito
Įvetink šį receptą
(3.8)
Ingredientai
- 1 šaukštas šviežios mėtos, plius papuošimui,
- 1 šaukštas agavos nektaro,
- 2 šaukštai šviežių laimų sulčių,
- 120 g mangų nektaro arba natūralių mango sulčių,
- 40 g balto romo,
- 1 stiklinė ledo, sodos vanduo
- Šviežaus mango gabalėlis
1 gėrimo sudėtis.
Paruošimas
Mangai ne tik turtingi vitaminais A ir C, bet ir gali apsaugoti arba sustabdyti tam tikrų krūties ir žarnyno vėžio ląstelių augimą. O laimo sultys yra puiki antioksidanto vitamino C dozė!
1. Suplakite mėtų lapelius su agavos nektaru kokteilių plaktuvu.
2. Supilkite laimo, mango sultis, romą ir ledą. Uždenkite ir gerai papurtykiteJ
3. Kokteilį pilkite į aukštą stiklinę, užpildykite sodos vandeniu.
4. Papuoškite mėta ir šviežio mango gabalėliu.
Vienoje porcijoje tik 197 kilokalorijos:)
Komentuoti