Mangojito

Teksto dydis:


Įvetink šį receptą
(3.8)

Ingredientai

  • 1 šaukštas šviežios mėtos, plius papuošimui,
  • 1 šaukštas agavos nektaro,
  • 2 šaukštai šviežių laimų sulčių,
  • 120 g mangų nektaro arba natūralių mango sulčių,
  • 40 g balto romo,
  • 1 stiklinė ledo, sodos vanduo
  • Šviežaus mango gabalėlis

1 gėrimo sudėtis. 

Paruošimas

Mangai ne tik turtingi vitaminais A ir C, bet ir gali apsaugoti arba sustabdyti tam tikrų krūties ir žarnyno vėžio ląstelių augimą. O laimo sultys yra puiki antioksidanto vitamino C dozė!

1. Suplakite mėtų lapelius su agavos nektaru kokteilių plaktuvu.

2. Supilkite laimo, mango sultis, romą ir ledą. Uždenkite ir gerai papurtykiteJ

3. Kokteilį pilkite į aukštą stiklinę, užpildykite sodos vandeniu.

4. Papuoškite mėta ir šviežio mango gabalėliu. 

Vienoje porcijoje tik 197 kilokalorijos:)

Komentuoti

Video