Receptų sąrašas

Aštrioji Tilapija

Šiam nekaloringam patiekalui gausiai naudokite prieskonius. Bus ne tik skaniau, bet aštrumėlis pagerins ir Jūsų metabolizmą. Labai skanu ir sveika su laukiniais rudaisiais ryžiais. Pirma Plačiau...

Pavasarinės salotos su šviežiais ridikėliais, avokadais ir garstyčių padažu

Išbandykite šį receptą dabar - ankstyvą pavasarį, kuomet pasirodo pirmieji ridikėliai. Vegetariškos. Be cholesterolio. Mažai natrio. 1. Dideliame dubenyje šluotele išplakite actą, garstyčias, Plačiau...

Beatos „Riešutiniai sausainiai“

Artėjant gražiausiai pavasario šventei šv. Velykoms, Lietuvos laidų vedėja, žurnalistė, kulinarinių knygų autorė Beata Nicholson siūlo nepamiršti ant savo šeimos stalo patiekti ir patiekalų iš Plačiau...

Daržovių sriuba pilna vitaminų

Tai mūsų mėgstamiausias sriubos receptas, kuris dėka jame esančių vitaminų yra puiki pagalba likti sveikiems šį šaltą pavasarį. 1. Dideliame puode užkaitinkite vieną valgomąjį šaukštą alyvuogių Plačiau...

Žemės riešutų sviesto pyragas

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.  Sumaišykite trupinius su 3 šaukštais cukraus ir kiaušinio baltymu ir gerai išmaišykite. Sudėkite į formą, paspauskite į dugną. Kepkite 10 minučių. Plačiau...

Jautiena su melionu ir rūkytos paprikos padažu

Stipru ir saldu. Skanus kontrastas meliono ir kepsnio ant grotelių, kuriame gausu vitamino A ir C. KAIP GAMINTI? 1. Įkaitinkite šiek tiek suteptas aliejumi groteles virš vidutinės-didelės Plačiau...

Sveikos Waldorfo salotos

1. Sumaišykite visus ingredientus dubenyje ir atšaldykite. Pabarstykite cinamonu. 2. Patiekite su salotomis. Waldorfo salotos adaptuotos sveikuoliams:) Maistingumas: Kilokalorijos: Plačiau...

Mandarinų, vištienos ir šviežių špinatų salotos

1. Nuplaukite špinatų lapus kruopščiai ir pašalinkite stiebus. 2. Dėkite špinatus į didelį dubenį ir sudėkite kitus 5 ingredientus (nuo pomidorų iki mandarinų). 3. Apšlakstykite padažu salotas Plačiau...

Lašiša su špinatais ir garstyčiomis

Lašišą nuliejame šaltu vandeniu; sausai nuošluostome popieriniu rankšliuosčiu. Lašišą padedame į plokščią lėkštę, pašlakstome sojų padažu ir paliekame dešimt minučių. Vyną sumaišome su citrinų Plačiau...

Avižų košė su klevų sirupu , džiovintomis slyvomis ir razinomis

Pieną užviriname vidutinio dydžio prikaistuvyje, suberiame avižų dripsnių ir viriname 5-8 minutes arba kol sutirštės, kartą ar du pamaišome, Įmaišome obuolių sidrą, tada slyvas, džiovintas Plačiau...

Video