Receptų sąrašas
Kalmarai su aštriu pomidorų įdaru
1. Pašalinkite kalmarų čiuptuvėlius ir supjaustykite juos. Kalmarų kūnus palikite vientisus. 2. Kartu sumaišykite kalmarų čiuptuvėlius, česnaką, slyvinius pomidorus, saulėje džiovintus Plačiau...
1. Padalinkite kiekvieną vištienos krūtinėlę į du filė gabaliukus. Padėkite juos tarp dviejų permatomos plėvelės juostelių ir kočėlu suplokite kiekvieną gabalėlį iki 5 mm storio. 2. Įstrižai Plačiau...
1. Įkaitinkite kepsninę. Ant kepimo skardos padėkite visą baklažaną ir vartydami 2–3 minutes pakepkite, kol pajuoduos ir susiraukšlės žievė (paspaudę šakute galite patikrinti, ar baklažanas Plačiau...
1. Įkaitinkite kepsninę iki aukščiausios temperatūros. Padėkite baklažanus ant kepimo grotelių perpjautąja puse į viršų ir patepkite trupučiu alyvuogių aliejaus. Kepkite baklažanus ant grotelių Plačiau...
1. Į lėkštes padėliokite salotų. Atskirkite Parmos kumpio griežinėlius ir išdėliokite po keturis griežinėlius atskirai kiekvienoje lėkštėje, lengvai juos subanguokite. 2. Supjaustykite mangą Plačiau...
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių C. Padėkite pipirus ant karštų kepimo grotelių. Kartais pavartykite, kol jie visiškai pajuoduos ir apskrus. Išimkite iš orkaitės ir įdėkite į plastikinį Plačiau...
1. Nulupkite tuno odelę ir sudėkite kiekvieną gabalą tarp atskirų skaidrios plėvelės ar nelimpamojo kepimo popieriaus sluoksnių. šiek tiek suplokite pamušdami kočėlu. 2. Susukite tuną kiek Plačiau...