Receptų sąrašas

Kiauliena saldžiarūgščiame padaže

1. Supjaustykite kiaulieną įstrižai plonais griežinėliais. Sudėkite tarp dviejų skaidrios plėvelės sluoksnių ir lengvai padaužykite kočėlu, kad pasidarytų lygūs. 2. Supilkite miltus į negilų Plačiau...

Jautienos ir lęšių apkepėliai

1. Suberkite lęšius į kaistuvą ir užpilkite šaltu vandeniu, kad apsemtų. Užvirinkite, pavirkite 10 minučių. 2. Tuo pat metu iki rudumo apkepkite maltą jautieną storadugnėje keptuvėje, nedėdami Plačiau...

Ėrienos tadžinas

1. Abrikosus supjaustykite perpus ir sudėkite į dubenį su 150 ml vandens. Palikite per naktį. 2. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių C. Atspariame karščiui prikaistuvyje įkaitinkite aliejų. Plačiau...

Pavasarinių daržovių omletas

1. Šparagų viršūnėles ir žalumynus garinkite garuose virš prikaistuvio su verdančiu vandeniu 5-10 minučių, kol suminkštės. Nusausinkite daržoves ir laikykite šiltai. 2. Įkaitinkite aliejų Plačiau...

Vištiena su citrinų padažu

1. Į dubenį sudėkite vištienos krūtinėlės filė ir supilkite ant jos sezamų aliejų bei cheresą. 2. Įmaišykite druskos ir pipirų, uždenkite ir palikite 15 min. marinuotis. 3. Kiaušinio baltymą Plačiau...

Antiena su ananasais

1. Cheresą ir sojų padažą sumaišykite su gausiu kiekiu druskos ir pipirų. Į indą sudėkite anties krūtinėles, supilkite marinatą, uždenkite ir palikite marinuotis. 2. Nusunkite antieną ir Plačiau...

Kiaulienos papilvė (pancetta) su pupų rizotu

1. Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūną, česnaką ir džiovintą kiaulienos papilvę ir šiek tiek apkepinkite (apie 5 minutes), retkarčiais pamaišykite. 2. Į keptuvę suberkite Plačiau...

Kiauliena įdaryti kopūstų ryšulėliai

1. Nusunkite grybus, pašalinkite ir išmeskite kotelius, kepurėles susmulkinite. Sudėkite į dubenį. 2. Nusunkite vermišelius ir supjaustykite juos. Sudėkite vermišelius į dubenį kartu su Plačiau...

Avienos troškinys su česnakais ir pupomis

1. Įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus didelėje keptuvėje. Sudėkite pusę mėsos ir apkepinkite gerai iki rudumo iš visų pusių. Perdėkite į lėkštę. Tokiu pat būdu apkepinkite likusią mėsą ir išimkite Plačiau...

Itališki žuvies iešmeliai

1. Supilkite aliejų į negilų stiklinį ar kinišką dubenį, taip pat sudėkite citrnos žievelę ir sultis, aitriųjų paprikų dribsnių ir pipirų pagal skonį. Suplakite, kad išsimaišytų, tada sudėkite Plačiau...

Video