Receptų sąrašas

Grybų skrebučiai

1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių C. Perpjaukite prancūzišką batoną pusiau išilgai. Išpjaukite iš kiekvienos dalies minkštimą. 2. Patepkite batoną aliejumi, padėkite ant kepimo popieriaus Plačiau...

Pica su daržovėmis, keptomis ant grotelių

1. Įkaitinkite kepsninę. Patepkite cukinijos ir baklažano griežinėlius trupučiu aliejaus ir padėkite ant kepimo grotelių kartu su smulkintais pipirais. Kepkite ant grotelių (kartą apverskite), Plačiau...

Ispaniškos salotos su kapariais ir alyvuogėmis

1. Pomidorus ir agurkus sudėkite į dubenį. Svogūnų laiškus padalinkite perpus ir vieną dalį supjaustykite. Smulkintus svogūnų laiškus sudėkite į dubenį ir atsargiai išmaišykite. 2. Portulakus Plačiau...

Apelsinų ir raudonųjų svogūnų salotos su kuminu

1. Plonais griežinėliais supjaustykite apelsinus. Pjaustykite virš dubens, kad visos sultys subėgtų į dubenį. Laikydami apelsino griežinėlį, žirklėmis pašalinkite jo žievę ir baltą minkštimą iš Plačiau...

Saldžiarūgštės artišokų salotos

1. Nuvalykite išorinius artišokų lapus, nupjaukite kotus ir supjaustykite ketvirčiais. Artišokus sudėkite į dubenį su vandeniu ir citrinų sultimis. 2. Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir Plačiau...

Pikantiškos baklažanų salotos

1. Įkaitinkite kepsninę. Aptepkite baklažanus aliejumi ir kepkite aukštoje temperatūroje, vartykite, kol pasidarys aukso spalvos ir suminkštės. 2. Apkeptus baklažanus supjaustykite į keturias Plačiau...

Graikiškos salotos

1. Sudėkite salotas, pomidorus, agurką, fetos sūrį, svogūnus į didelį dubenį. 2. Gamindami padažą sumaišykite alyvuogių aliejų su citrinų sultimis bei pagardinkite druska ir pipirais. 3. Plačiau...

Arbatinė duona su vaisiais, riešutais ir sėklomis

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių C. Negausiai aliejumi ištepkite kepimo skardą, skirtą 900 g kepalui. Į dubenį suberkite pjaustytas datules ir abrikosus, šviesiąsias razinas ir įmaišykite Plačiau...

Bananų duona

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių C. Tepiniu ištepkite 23x13 cm kepimo skardą ir išklokite dugną kepimo popieriumi. Dubenyje išsukite riebalų tepinį, kol jis pasidarys purus. Miltus Plačiau...

Perteptas Viktorijos pyragas

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių C. Patepkite aliejumi ir išklokite kepimo popieriumi skardą. 2. Į dubenį suberkite margariną bei cukraus pudrą ir išsukite kol masė pabals ir pasidarys Plačiau...

Video