Raudonųjų pupelių salotos

Teksto dydis:


Įvetink šį receptą
(5)

Ingredientai

Pomidorai: 300 g
Paprika žalia: 1 vnt.
Petražolės: ryšulėlis
Svogūnai: 2 vnt.
Česnakai: 2 skiltelės
Konservuotos pupelės raudonosios: 1 skardinė
Konservuoti kukurūzai: 1 skardinė
Laimo sultys: 5 šaukštai
Aliejus alyvuogių: 4 šaukštai
Druska, malti juodieji pipirai, žiupsnelis kalendros

Paruošimas

Pomidorus nuplikykite, nulupkite, išpjaukite vaiskočius, minkštimą suraikykite skiltelėmis. Papriką supjaustykite mažais kubeliais, svogūnus - griežinėliais, česnakų skilteles sukapokite. Petražoles nuplaukite, lapelius nuskabykite ir stambiai sukapokite. Pupeles ir kukurūzus nuvarvinkite.
Padažas: Alyvuogių aliejų sumaišykite su žaliųjų citrinų sultimis, petražolėmis ir kitais prieskoniais. Viską gerai išmaišykite, skanaus.

Komentuoti

Skaitytojų komentarai (2)

Eglė

Būtinai išbandysiu. Mėgstu pupeles.

Vilija

Kaip gražiai paserviruota, reikes pasigaminti vakarienei.

Video