Tuno ir pupelių salotos

Teksto dydis:


Įvetink šį receptą
(4.5)

Ingredientai

6 porcijos:

6 šaukštai nekaloringo majonezo;

1 arbat. šaukštelis garstyčių;

2 šaukštai kaparėlių;

3 šaukštai kapotų šviežių petražolių;

žiupsnis salierinės druskos;

2 dėžutės po 200 g sūryme konservuotų tunų (nuvarvintų);

3 mažosios romaninės salotos;

400 g konservuotų baltųjų prancūziškų pupelių (nuvarvintų);

12 vyšninių pomidorų, perpjautų pusiau;

400 g konservuotų mažųjų artišokų šerdžių, perpjautų pusiau.

Paruošimas

1. Dubenyje sumaišykite majonezą, garstyčias, kaparėlius, petražoles.

2. Pagardinkite pagal skonį salierine druska. Smulkiais gabalėliais suberkite tuną į padažą ir neskubėdami išmaišykite.

3. Į keturias lėkštes išdėliokite salotų lapus, po to šaukštu ant lapų uždėkite tuno mišinio.

4. Vienoje tuno mišinio pusėje paberkite konservuotų pupelių, greta sudėliokite vyšninių pomidorų puseles ir artišokų šerdis ir patiekite.

Šių gardžių ir lengvai pagaminamų "atsargų iš spintelės" salotų pagrindą sudaro dvi skardinės tuno.

Komentuoti