Bulvių ir česnakų sultinys

Teksto dydis:


Įvetink šį receptą
(4)

Ingredientai

6 porcijos:

2 česnakų galvos;

4 nuskustos ir kubeliais supjaustytos bulvės;

1,75 l daržovių sultinio;

druskos ir maltų juodųjų pipirų;

plokščialapių petražolių (puošti).

Paruošimas

1. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių C. Sudėkite nenuluptas česnakų galvas į kepimo skardą ir kepkite 30 minučių.

2. Tuo tarpu apvirkite bulves vandenyje 10 minučių.

3. Ant mažos ugnies pavirkite 5 minutes jau paruoštą daržovių sultinį. Nusunkite bulves ir sudėkite į sultinį.

4. Išspauskite ir įmaišykite į sriubą česnakus, pagarkinkite prieskoniais.

5. Pavirkite ant mažos ugnies dar 15 minučių, o tada patiekite, papuošę plokščialapėmis petražolėmis.

Šioje puikioje sveikoje sriuboje gausu česnako, kuris turi fitocheminių medžiagų, kurios, kaip manoma, padeda kovoti su vėžiu.

Komentuoti

Video