Mangų Gaspacho

Teksto dydis:


Įvetink šį receptą
(5)

Ingredientai

225 g neriebaus jogurto be priedų

120 ml tofu varškės

120 ml  šviežiai spaustų apelsinų sulčių

1 supjaustytas saliero stiebas

1/2 supjaustyto nedidelio agurko 

1 saldus obuolys supjaustytas kubeliais

32 g išrūgų baltymų miltelių

30 ml linų sėklų aliejaus

8 g imbiero miltelių

15 ml šviežiai spaustų žaliosios citrinos sulčių

280 g mango kubelių

 

Paruošimas

Kokteilių plakikliu išplakite jogurtą, tofu, apelsinų sultis, salierus, agurkus, obuolius, išrūgų baltymų miltelius, imbierus ir žaliosios citrinos sultis. Plakite 45 sekundes kol masė taps vienalytė. Pridėkite mmango kubelius ir dar kartą paplakite. 

Vienoje stiklinėje yra 224 kalorijos, 8 g riebalų, 1 g sočiųjų riebalų, 11 g baltymų, 30, 5 g angliavandenių, 3 g maistinių skaidulų, 19,5 g cholesterolio.

Agurkai priskiriami arbūzinių ir cukinijų šeimai. Agurkuose gausu vitamino C, taip pat mangano ir folijo rūgšties.

Sriuboje gausu vitaminų A, B6, C, E, magnio, seleno ir cinko.  

Komentuoti

Skaitytojų komentarai (1)

Danutė

Visiems sveiko maisto gerbėjams siūlau išbandyti namie gaminamus pieno produktus. Jums tereikia pieno ir pieno bakterijų, kurias galite įsigyti www.raugai.lt
Jogurtas, kefyras, varškė, sūris ir kt.
Tai pradžiugins ne vieno stalą. Svarbiausia naudoti sveikus maisto produktus.