Parmos kumpis su mangais

Teksto dydis:


Įvetink šį receptą
(1)

Ingredientai

4 porcijos:

16 griežinėlių Parmos kumpio;

1 prinokęs mangas;

šviežių salotų; maltų juodųjų pipirų, petražolių šakelių (puošti).

Paruošimas

1. Į lėkštes padėliokite salotų. Atskirkite Parmos kumpio griežinėlius ir išdėliokite po keturis griežinėlius atskirai kiekvienoje lėkštėje, lengvai juos subanguokite.

2. Supjaustykite mangą aplink kauliuką į tris stambius griežinėlius, tada supjaustykite minkštimą ir atskirkite nuo kauliuko. Kruopščiai atskirkite žievelę nuo kiekvieno griežinėlio.

3. Išdėliokite mango griežinėlius tarp Parmos kumpio griežinėlių. Ant viršaus šiek tiek užberkite juodųjų pipirų ir patiekite papuošę petražolių šakele.

 

Šiame lengvame elegantiškame užkandyje prie kumpio taip pat puikiai dera ir kiti švieži spalvingi vaisiai, tokie kaip figos, papajos ar melionai. Norėdami suteikti geriausią skonį, įsitikinkite, jog įsigyjate tikrąjį džiovintą kumpį iš Parmos. Šį patiekalą ypač lengva pagaminti ir jis gali būti paruoštas iš anksto – idealu ruošiant sudėtingą pagrindinį patiekalą.

Komentuoti

Skaitytojų komentarai (1)

privet http://grteop.ru

tfLG8fy7