2014-10-27
Jau nuo lapkričio parduotuvėse mus vilioja gražūs geltonai oranžiniai vaisiai - persimonai (anksčiau vadinti churma). Jie ne tik skanūs, bet ir labai naudingi.
Daugiau...
Surasta: 1160
Jau nuo lapkričio parduotuvėse mus vilioja gražūs geltonai oranžiniai vaisiai - persimonai (anksčiau vadinti churma). Jie ne tik skanūs, bet ir labai naudingi.
Daugiau...
Prieš keletą metų patyrusi automobilio avariją Vaida sako, jog tą dieną ji galinti švęsti savo naująjį gimtadienį. Viskas anąsyk baigėsi sėkmingai, išskyrus tą vienintelį nemalonumą – trūko krūties implantas. Daugiau...
Ypatingą vietą gėlo vandens resursuose užima tirpsmo vanduo. Pasaulio vietovėse, kur žmonės vartoja šį vandenį, gyvenimo trukmė viršija dvidešimt ir daugiau metų nei įprasta. Natūraliosios medicinos atstovai neabejoja, kad ilgaamžiškumo priežastis slypi ledo tirpsmo vandenyje. Daugiau...
Gydytoja dietologė Lina Viniarskaitė išskiria 4 dažniausiai pasitaikančius mitus apie vegetarizmą, kurie trukdo siekti sveikesnio gyvenimo būdo Daugiau...
Dainininkė Liepa Mondeikaitė: „Aš negalėdavau ištverti nė dienos be saldumynų. Šokoladas buvo tiesiog būtinas namuose, o pradėjus vartoti „Exadipin“ gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis“. Daugiau...
2009 metais atlikto tyrimo duomenimis nustatyta, kad būtent žalioje kavoje esanti cholerono rūgštis, mažindama cukraus absorbciją organizme ir spartindama riebalų deginimąsi, gali padėti kovoti su antsvoriu. Daugiau...
Viena iš geriausių sisteminių valymo programų šiuo metu yra amerikiečių daktaro Alberto Zero sistema Colo-Vada Plus. Daugiau...
Stresą patiriame visi. Bet ne visi vienodai greitai nurimstame. Kokių dar priemonių, be valerijonų lašų, gali griebtis tam, kad nusiramintum? Daugiau...
1. Į troškintuvą sudedame svogūnus ir morką, įberiame žiupsnelį druskos, įpilame šlakelį alyvuogių aliejaus ir šiek tiek karšto vandens, bet tik nedidelį kiekį. Svarbu, kad ne keptų, o Daugiau...
Į dubenėlį supilkite avižas, kiaušinių baltymus, cinamoną ir sutarkuotą obuolį. Gautą masę išmaišykitr ir kepkite ant sviesto, bet galima ir visai be riebalų, kol iš abiejų pusių gražiai Daugiau...
Susmulkinkite daržoves.
Supjaustykite vištieną gabalėliais, kad neliktų labai stambių gabalų.
Sudėkite mėsą į dubenį, suberkite pipirus, miltus ir druską, viską gerai išmaišykite – visi Daugiau...
Į puodą įpilame šiek tiek aliejaus, suberiame susmulkintą svogūną bei česnaką ir kepiname apie 1 minutę. Suberiame sutarkuotą morką ir kepiname dar 1-2 minutes. Po to sudedame susmulkintus Daugiau...
Perskaitę straipsnį sužinosite kaip taisyklingai stovėti, kokia yra taisyklinga laikysena vaikštant, kaip reikia sėdėti bei taisyklingai gulėti Daugiau...
Aerobikos užsiėmimų metu atliekami pratimai įtraukiant kuo daugiau raumenų grupių, todėl tikrai tiks daugeliui. Tačiau kokias aerobikos treniruotes pasirinkti? Daugiau...
Visus ingredientus (išskyrus kiaušinio plakinį ir sūrį) sudėkite į kepimo indą, ant viršaus užpilkite pieną, ištirpinkite prieskonius, išpauskite česnakus česnakų spaudykle. 180 laipsnių Daugiau...
Ką reikėtų žinoti, kad kelionėje praleistas laikas netaptų išbandymu kūnui ir sielai? Apie tai kalbamės su infekcinių ligų gydytoja Julija Petrina. Daugiau...
Pasiruošiame įdarą. Smulkiai sukapojame fetos sūrį, špinatus ir pomidorus, smulkintuvu sutraiškome ir įmaišome česnako skilteles. Įdarą sumaišome.
Vištos krūtinėlę apverčiame ir įpjauname Daugiau...
Kardiologo ir buvusio maratonų dalyvio amerikiečio dr. Jameso O‘Keefe teigimu, didelis ištvermės fizinis krūvis ypač kenkia širdžiai. Daugiau...
Ar žinojote, kad šaltas dušas gydo depresiją, padeda vidaus organus aprūpinti deguonimi, mažina nutukimo riziką? Daugiau...
Jaučiate troškulį? Vadinasi Jūsų organizmui jau trūksta 1-1,5 l vandens Daugiau...
Ilgalaikis badavimas gali sutrikdyti sveikatą ar dar labiau pakenkti išvaizdai. Dažniausiai tykantys pavojai. Daugiau...
Kiekvienas gyvenime siekiame geriausio rezultato. Viskas įmanoma, tereikia labiau stumtelti save! 10 dalykų, kurių išmoko bėgimas. Daugiau...
Kiekvieną rytą neatsisakome kavos puodelio. Štai keletas kavos savybių, kurios turi tiek naudos, tiek ir žalos. Daugiau...
Tai gan tikrai itin paprastas receptas, kurį pasidaryti lengva. Tereikės jums trijų ingredientų, kad padarytumėt puikų žaliąjį kokteilį. Tai suteiks jūsų kūnui gerą dozę baltymų, mineralų ir Daugiau...
Statistinis Lietuvos gyventojas per metus suvalgo net 65 kilogramus mėsos, tačiau ne visad šis kiekis yra naudingas organizmui ir virsta taip reikalinga energija. Specialistų nuomone, nors mėsą ir rekomenduojama valgyti kiekvieną dieną, ja nereikėtų piktnaudžiauti. Daugiau...
Daugelis pradedančių bėgikų daro klaidas, už kurias vėliau tenka skaudžiai sumokėti. Sporto medicinos gydytojo Manto Ambraškos patarimai. Daugiau...
Dermatologės patarimai kaip tinkamai pasirinkti priemones odai, pagerinti jos būklę ir pristabdyti senėjimo procesus. Daugiau...
„Žaliųjų“ produktų vartojimas ne tik prisideda prie aplinkos tausojimo, tačiau dažnu atveju padeda sumažinti ir finansines išlaidas. Daugiau...
Doc. Julitos Navaitienės patarimai, kaip abiturientams, pasimetusiems specialybių gausoje, pasirinkti tinkamą specialybę? Daugiau...
Dermatologės patarimai, kaip išlikti jauniems kuo ilgiau ir apsaugoti odą artėjant vasarai. Daugiau...
„Didysis aštuonetas“ maisto produktų, kurie yra atsakingi už beveik 90 proc. visų alerginių reakcijų į maistą Daugiau...
Pastaruoju metu atvirai prabilus apie narkomanijos plitimą Lietuvoje dauguma tėvų susirūpino dėl savo vaikų ateities: kaip apsaugoti savo vaiką, kad jis nepakliūtų į narkomanijos pinkles ir kaip elgtis, jei vaikas jau pradėjo vartoti narkotines medžiagas? Daugiau...
Sužydėjus gamtai daugelį iš mūsų ima kamuoti alergija. Šiuo gražiu metu žiedadulkėms jautrūs žmonės nebesiskiria su vaistais. Tačiau, svarbiausia, pasistenkite suteikti alergijai kuo mažiau šansų jus kankinti. Daugiau...
Kodėl nesikeičia lietuvių mitybos įpročiai? Kodėl visavertė mityba išties svarbi? Kodėl biologinė produktų vertė menka? Kada verta naudoti maisto papildus? Apie visa tai kalbamės su Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto Visuomenės sveikatos instituto direktoriumi, profesoriumi Rimantu Stuku. Daugiau...
Irina Barzinskienė ryžosi atvirai papasakoti apie sprendimą patobulinti savo išvaizdą estetinės plastinės chirurgijos pagalba Daugiau...