2011-04-06
1. Į didelį prikaistuvį suberkite žirnelius, porus, česnaką ir bekoną. Supilkite sultinį, užvirkite, tuomet sumažinkite ugnį ir virkite 20 minučių.
2. Likus 5 minutėms iki žirnelių mišinio Daugiau...
Surasta: 1160
1. Į didelį prikaistuvį suberkite žirnelius, porus, česnaką ir bekoną. Supilkite sultinį, užvirkite, tuomet sumažinkite ugnį ir virkite 20 minučių.
2. Likus 5 minutėms iki žirnelių mišinio Daugiau...
1. Sutrupinkite į dubenį duoną ir užpilkite 150 ml šalto vandens. Palikite 5 minutes pamirkti.
2. Į elektrinį malūnėlį sudėkite migdolus ir česnakus ir sumalkite iki vienalytės masės. Kartu Daugiau...
1. Suberkite baravykus į dubenį, užpilkite 250 ml šilto vandens ir palikite mirkti 20–30 minučių. Išimkite grybus ir nusunkite mirkymo skystį kiek įmanoma geriau. Mirkymo skysčio Daugiau...
1. Prikaistuvyje įkaitinkite aliejų bei ištirpinkite sojų margariną ir 3–4 minutes pakepinkite svogūną. Vištieną apvoliokite miltuose ir apkepinkite.
2. Vištieną perdėkite į lėkštę, o į Daugiau...
1. Jei reikia, nuplaukite žuvį, nuvalykite žvynus ir supjaustykite didokais gabaliukais. Nuplaukite midijas ir pašalinkite krevečių galvas. Išmeskite visas nors kiek prasidariusias midijas.
2. Į Daugiau...
1. Dideliame karščiui atspariame prikaistuvyje ištirpinkite margariną. Suberkite įprastus ir šalotinius svogūnus ir kepkite 4–5 minutes, kol šiek tiek suminkštės.
2. Sudėkite bulves, Daugiau...
1. Įkaitinkite aliejų ir sviestą didelėje storapadėje keptuvėje, maišydami pakepinkite svogūną 5 minutes, kol suminkštės ir pakeis spalvą. Įdėkite česnako, morkų, kmynų, garstyčių sėklų ir Daugiau...
1. Nulupkite žuvų odelę ir, jei būtina, pašalinkite ašakas. Supjaustykite žuvį dideliais gabalais ir sudėkite į maišytuvą ar į virtuvinį kombainą.
2. Ištirpykite šafraną 2 šaukštuose verdančio Daugiau...
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių C. Įdėkite pipirus į kepimo skardą ir kepkite jų šerdis 30–45 minutes, kol apskrus. Išimkite iš orkaitės. Įdėkite į plastikinį maišelį atvėsti. Daugiau...
1. Vienu sluoksniu dideliame prikaistuvyje sudėkite kalakutienos filė. Įdėkite svogūną, laurų lapelį, pipirų grūdelius ir supilkite sultinį. Įkaitinkite iki virimo, tuomet sumažinkite ugnį. Daugiau...
1. Kiaulieną pabarstykite nedideliu kiekiu druskos ir pipirų. Keptuvėje ant vidutinės ugnies ištirpinkite margariną, sudėkite mėsą ir pakepinkite 5–6 minutes, kol paruduos tolygiai iš visų Daugiau...
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių C. Nuplaukite špinatus ir sudėkite į puodą su trupučiu vandens, kad apsemtų. Virkite špinatus ant pakankamai karštos ugnies 2 minutes, kol špinatai Daugiau...
Sveiką kūną kiekvienas galime įsivaizduoti. Bet kaip atrodo psichologiškai sveikas žmogus, įsivaizduoti gerokai sunkiau, bet įmanoma. Kaip, psichologų nuomone, atrodo psichologiškai sveikas žmogus? Išskiriamos keletas savybių, leidžiančių nustatyti psichologinę sveikatą. Plačiau...
Daugiau...
Toliau skaitome kremo etiketę. Ko ten dar pridėta?
Labai svarbu atsiminti, kad kosmetinės priemonės efektyvumas priklausys nuo to, ar teisingai jūs pasirinksite jį, atsižvelgdami į savo odos tipą. Daugiau...
Nemažai sužinoti apie seksualinį aktyvumą galima atkreipus dėmesį į konstitucines žmogaus ypatybes - figūrą, veidą.
Daugiau...
Tai neturi nieko bendra su nužiūrėjimu ar prakeiksmu. Viskas paprastai ir moksliškai paaiškinama. Psichologų nuomone, žmonių prisilietimai vienas prie kito turi 3 reikšmes: energetinę, simbolinę ir seksualinę. Daugiau...
Bučinys gali priversti širdį perpumpuoti per minutę vienu litru daugiau nei įprastai, o taip pat vienu metu sujudinti 28 raumenis ir akimirksniu pakelti arterinį kraujospūdį. Tuo metu pliūpteli adrenalinas, sudeginama daugiau kaip 10 kalorijų. Bet iš kur kilo šis žmogaus noras - čiupti svetimas lūpas savosiomis?
Daugiau...
Norint teisingai prižiūrėti odą, visų pirma reikia nustatyti odos tipą. Tai galima padaryti pas kosmetologę, arba pamėginti nusistatyti pačiai. Štai būdai... Daugiau...
Seksualinis egoistas - tai tas, kuris lytinio akto metu atlieka veiksmus, norėdamas gauti pasitenkinimą tik sau, visiškai nesusimastydamas ir nekreipdamas dėmesio į partnerio pojūčius. Gal su tokiu gulite vienoje lovoje? Daugiau...
Po žiemiškos dienos tik ir svajojame panardinti kūną į šiltą vandenį. O gal norite dar ir magiškąsias gamtos galias perkelti į savo vonią? Daugiau...
Po barnio su artimu žmogumi jums reikia laiko ne tik tam, kad užsitrauktų emocinės žaizdos. Fiziniai sužeidimai po tokių situacijų gyja taip pat lėčiau. Plačiau...
Daugiau...
Visiems žinomas jaudulio jausmas, priklausantis nuo gyvenimiškų situacijų, artimo ligos, momentai, kada sunku galvoti apie ką nors kitą. Kiek būna išlieta ašarų dėl šeimyninių nesklandumų, problemų darbe! O kur dar nepasitenkinimas dėl finansinių - buitinių problemų? Daugiau...
Ne viena moteris nori būti dar gražesnė, todėl ji naudojasi kosmetika. Deja, kuo greičiau šuoliuoja progresas, tuo daugiau atsiranda alergijos priežasčių. Kaip netapti aukomis? Daugiau...
1. Pabarstykite baklažano griežinėlius druska ir sudėkite į kiaurasamtį. Uždenkite ir palikite 30 minučių, kol išsiskirs karčios sultys.
2. Tuo metu sudėkite lęšius, supilkite sultinį ir įdėkite Daugiau...
1. Įkaitinkite aliejų negiliame prikaistuvyje. Kepkite svogūnus, pipirus ir česnaką ant nedidelės liepsnos 10 minučių, kol svogūnai suminkštės.
2. Sudėkite ryžius, prieskonius bei mėtas ar Daugiau...
1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Suberkite šalotinius svogūnus ir kepinkite 5 minutes, kol suminkštės.
2. Pridėkite česnakus ir aitriąsias paprikas ir kepinkite 2 minutes, tada įmaišykite Daugiau...
1. Vidutinio dydžio prikaistuvyje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite ožragių ir svogūnų sėklas, vis pamaišydami, kol šiek tiek patamsės. Suberkite svogūnus, česnaką bei imbierą ir pakepinkite 5 Daugiau...
1. Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių C. Sudėliokite jautienos griežinėlius ant pergamentinio popieriaus. Uždenkite jautieną kitu popieriaus lapu ar maistine plėvele ir išmuškite mediniu Daugiau...
1. Įkaitinkite aliejų didelėje negilioje keptuvėje, kad galima būtų naudoti ant kepimo grotelių. Sudėkite porus ir lengvai juos kepkite apie 5 minutes, kol pradės minkštėti.
2. Jeigu naudojate Daugiau...
1. Sumaišykite visas aštraus padažo sudedamąsias dalis dubenyje ir padėkite į šalį.
2. Padažui sudėkite į virtuvinį kombainą arba maišytuvą avokadą, ožkos sūrį, supilkite žaliosios citrinos Daugiau...
1. Pašalinkite kalmarų čiuptuvėlius ir supjaustykite juos. Kalmarų kūnus palikite vientisus.
2. Kartu sumaišykite kalmarų čiuptuvėlius, česnaką, slyvinius pomidorus, saulėje džiovintus Daugiau...
1. Padalinkite kiekvieną vištienos krūtinėlę į du filė gabaliukus. Padėkite juos tarp dviejų permatomos plėvelės juostelių ir kočėlu suplokite kiekvieną gabalėlį iki 5 mm storio.
2. Įstrižai Daugiau...
1. Įkaitinkite kepsninę. Ant kepimo skardos padėkite visą baklažaną ir vartydami 2–3 minutes pakepkite, kol pajuoduos ir susiraukšlės žievė (paspaudę šakute galite patikrinti, ar baklažanas Daugiau...
1. Įkaitinkite kepsninę iki aukščiausios temperatūros. Padėkite baklažanus ant kepimo grotelių perpjautąja puse į viršų ir patepkite trupučiu alyvuogių aliejaus. Kepkite baklažanus ant grotelių Daugiau...
Ar ir Jūs pastaruoju metu dažnai sapnuojate baisius sapnus? Ko gero, ne vienam prabudus po tokios nakties, sunku atsikratyti nemalonių pojūčių. Ar naktiniai košmarai ką nors reiškia? Daugiau...