Karšti patiekalai

Karšti patiekalai

Turi gera recepta? PASIDALINK

Savaitės receptas - cukinijos su pievagrybiais troškinys

1. Į troškintuvą sudedame svogūnus ir morką, įberiame žiupsnelį druskos, įpilame šlakelį alyvuogių aliejaus ir šiek tiek karšto vandens, bet tik nedidelį kiekį. Svarbu, kad ne keptų, o Plačiau...

Savaitės receptas - obuolių ir cinamono blyneliai

Į dubenėlį supilkite avižas, kiaušinių baltymus, cinamoną ir sutarkuotą obuolį. Gautą masę išmaišykitr ir kepkite ant sviesto, bet galima ir visai be riebalų, kol iš abiejų pusių gražiai Plačiau...

Savaitės receptas - bali vištiena su kokosų pienu

Susmulkinkite daržoves. Supjaustykite vištieną gabalėliais, kad neliktų labai stambių gabalų. Sudėkite mėsą į dubenį, suberkite pipirus, miltus ir druską, viską gerai išmaišykite – visi Plačiau...

Savaitės receptas - žuvies užkepėlė

Visus ingredientus (išskyrus kiaušinio plakinį ir sūrį) sudėkite į kepimo indą, ant viršaus užpilkite pieną, ištirpinkite prieskonius, išpauskite česnakus česnakų spaudykle. 180 laipsnių Plačiau...

Savaitės receptas - vištienos filė su fetos sūriu ir saulėje džiovintais pomidorais

Pasiruošiame įdarą. Smulkiai sukapojame fetos sūrį, špinatus ir pomidorus, smulkintuvu sutraiškome ir įmaišome česnako skilteles. Įdarą sumaišome. Vištos krūtinėlę apverčiame ir įpjauname Plačiau...

Jautiena su riešutais - rekomenduoja D. Praspaliauskas

Daugelyje kulinarijos konkursų sužibėjęs restorano Lauro lapas šefas Deivydas Praspaliauskas atnaujino vieną sėkmingiausių savo receptų, padėjusių laimėti Geriausio Lietuvos virėjo titulą. Jis Plačiau...

Aštrioji Tilapija

Šiam nekaloringam patiekalui gausiai naudokite prieskonius. Bus ne tik skaniau, bet aštrumėlis pagerins ir Jūsų metabolizmą. Labai skanu ir sveika su laukiniais rudaisiais ryžiais. Pirma Plačiau...

Jautiena su melionu ir rūkytos paprikos padažu

Stipru ir saldu. Skanus kontrastas meliono ir kepsnio ant grotelių, kuriame gausu vitamino A ir C. KAIP GAMINTI? 1. Įkaitinkite šiek tiek suteptas aliejumi groteles virš vidutinės-didelės Plačiau...

Lašiša su špinatais ir garstyčiomis

Lašišą nuliejame šaltu vandeniu; sausai nuošluostome popieriniu rankšliuosčiu. Lašišą padedame į plokščią lėkštę, pašlakstome sojų padažu ir paliekame dešimt minučių. Vyną sumaišome su citrinų Plačiau...

Avižų košė su klevų sirupu , džiovintomis slyvomis ir razinomis

Pieną užviriname vidutinio dydžio prikaistuvyje, suberiame avižų dripsnių ir viriname 5-8 minutes arba kol sutirštės, kartą ar du pamaišome, Įmaišome obuolių sidrą, tada slyvas, džiovintas Plačiau...