Receptų sąrašas

Savaitės receptas - bali vištiena su kokosų pienu

Susmulkinkite daržoves. Supjaustykite vištieną gabalėliais, kad neliktų labai stambių gabalų. Sudėkite mėsą į dubenį, suberkite pipirus, miltus ir druską, viską gerai išmaišykite – visi Plačiau...

Savaitės receptas - žuvies užkepėlė

Visus ingredientus (išskyrus kiaušinio plakinį ir sūrį) sudėkite į kepimo indą, ant viršaus užpilkite pieną, ištirpinkite prieskonius, išpauskite česnakus česnakų spaudykle. 180 laipsnių Plačiau...

Savaitės receptas - vištienos filė su fetos sūriu ir saulėje džiovintais pomidorais

Pasiruošiame įdarą. Smulkiai sukapojame fetos sūrį, špinatus ir pomidorus, smulkintuvu sutraiškome ir įmaišome česnako skilteles. Įdarą sumaišome. Vištos krūtinėlę apverčiame ir įpjauname Plačiau...

Jautiena su riešutais - rekomenduoja D. Praspaliauskas

Daugelyje kulinarijos konkursų sužibėjęs restorano Lauro lapas šefas Deivydas Praspaliauskas atnaujino vieną sėkmingiausių savo receptų, padėjusių laimėti Geriausio Lietuvos virėjo titulą. Jis Plačiau...

Aštrioji Tilapija

Šiam nekaloringam patiekalui gausiai naudokite prieskonius. Bus ne tik skaniau, bet aštrumėlis pagerins ir Jūsų metabolizmą. Labai skanu ir sveika su laukiniais rudaisiais ryžiais. Pirma Plačiau...

Beatos „Riešutiniai sausainiai“

Artėjant gražiausiai pavasario šventei šv. Velykoms, Lietuvos laidų vedėja, žurnalistė, kulinarinių knygų autorė Beata Nicholson siūlo nepamiršti ant savo šeimos stalo patiekti ir patiekalų iš Plačiau...

Žemės riešutų sviesto pyragas

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.  Sumaišykite trupinius su 3 šaukštais cukraus ir kiaušinio baltymu ir gerai išmaišykite. Sudėkite į formą, paspauskite į dugną. Kepkite 10 minučių. Plačiau...

Jautiena su melionu ir rūkytos paprikos padažu

Stipru ir saldu. Skanus kontrastas meliono ir kepsnio ant grotelių, kuriame gausu vitamino A ir C. KAIP GAMINTI? 1. Įkaitinkite šiek tiek suteptas aliejumi groteles virš vidutinės-didelės Plačiau...

Mandarinų, vištienos ir šviežių špinatų salotos

1. Nuplaukite špinatų lapus kruopščiai ir pašalinkite stiebus. 2. Dėkite špinatus į didelį dubenį ir sudėkite kitus 5 ingredientus (nuo pomidorų iki mandarinų). 3. Apšlakstykite padažu salotas Plačiau...

Lašiša su špinatais ir garstyčiomis

Lašišą nuliejame šaltu vandeniu; sausai nuošluostome popieriniu rankšliuosčiu. Lašišą padedame į plokščią lėkštę, pašlakstome sojų padažu ir paliekame dešimt minučių. Vyną sumaišome su citrinų Plačiau...