Receptų sąrašas

Aromatingi keksiukai su razinomis

1. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių C. Ištepkite riebalais šešių keksiukų arba gilią bandelių kepimo skardą. Dubenyje išplakite neriebų tepinį, kiaušinį ir kokosų pieną. 2. Į išplaktą masę Plačiau...

Melionų ir greipfrutų kokteilis

1 Perpjaukite melionus pusiau ir pašalinkite iš jų sėklas. Nulupkite ir supjaustykite vieno kąsnio gabalėliais. 2. Mažu aštriu peiliu nulupkite ir atskirkite žievę nuo greipfruto minkštimo. Plačiau...

Kaimiškas obuolių pyragas

1. Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių C. Ištepkite riebalais ir išklokite kepimo popieriumi 18 cm apvalią kepimo skardą su nuimamu dugnu. 2. Į dubenį sudėkite margariną ir suberkite cukrų, Plačiau...

Obuolių ir datulių rutuliukai

1. Perpjaukite pusiau neluptus vaisius ir sudėkite į didelį prikaistuvį. Taip pat suberkite datules, supilkite obuolių sultis ir maltą cinamoną. Virkite ant labai mažos ugnies, retkarčiais Plačiau...

Šokoladiniai saldainiai su vaisiais ir riešutais

1. Gana smulkiai elektiniu malūnėliu sumalkite vaisius ir riešutus. Įpilkite 2 šaukštus citrinų sulčių ir plakite, kad susimaišytų. Suverskite masę į dubenį, paragaukite ir, jei reikia, įpilkite Plačiau...

Kukurūzų duona su sūriu ir svogūnais

1. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių C. Aliejumi ištepkite kepimo skardą, skirtą 900 g kepalui. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir truputį apkepinkite svogūną, kol suminkštės, kartais Plačiau...

Ryžių, grikių ir kukurūzų duona

1. Aliejumi ištepkite kepimo skardą, skirtą 900 g kepalui. Sumaišykite pieną ir vandenį. 2. Į dubenį suberkite ryžių miltus, grikių arba sojų miltus, kukurūzų miltus, cukrų bei druską ir Plačiau...

Vaisių salyklo duona

1. Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių C. Aliejumi ištepkite 24x13 cm kepimo skardą. Išklokite dugną nelimpančiu kepimo popieriumi. Į dubenį suberkite miltus, druską ir maistinę sodą. Įmaišykite Plačiau...

Saulėje džiovintų pomidorų duona

1. Į dubenį suberkite cukrų ir miltus, viduryje padarykite duobutę. Sutrupinkite mieles, sumaišykite su 150 ml šilto pieno ir supilkite į miltus. 2. Pomidorų tyrę gerai išmaišykite su likusiu Plačiau...

Toskaniška duona be druskos

1. Pasigaminkite ruošinį. Į didelį dubenį suberkite 175 g miltų. Užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite keletą minučių, tuomet gerai išmaišykite. Uždenkite drėgnu rankšluostėliu ir palikite 10 Plačiau...