Receptų sąrašas

Kalmarai su aštriu pomidorų įdaru

1. Pašalinkite kalmarų čiuptuvėlius ir supjaustykite juos. Kalmarų kūnus palikite vientisus. 2. Kartu sumaišykite kalmarų čiuptuvėlius, česnaką, slyvinius pomidorus, saulėje džiovintus Plačiau...

Vištienos lazdelės (goujons)

1. Padalinkite kiekvieną vištienos krūtinėlę į du filė gabaliukus. Padėkite juos tarp dviejų permatomos plėvelės juostelių ir kočėlu suplokite kiekvieną gabalėlį iki 5 mm storio. 2. Įstrižai Plačiau...

Kreminis baklažanų padažas

1. Įkaitinkite kepsninę. Ant kepimo skardos padėkite visą baklažaną ir vartydami 2–3 minutes pakepkite, kol pajuoduos ir susiraukšlės žievė (paspaudę šakute galite patikrinti, ar baklažanas Plačiau...

Marinuoti mažieji baklažanai

1. Įkaitinkite kepsninę iki aukščiausios temperatūros. Padėkite baklažanus ant kepimo grotelių perpjautąja puse į viršų ir patepkite trupučiu alyvuogių aliejaus. Kepkite baklažanus ant grotelių Plačiau...

Parmos kumpis su mangais

1. Į lėkštes padėliokite salotų. Atskirkite Parmos kumpio griežinėlius ir išdėliokite po keturis griežinėlius atskirai kiekvienoje lėkštėje, lengvai juos subanguokite. 2. Supjaustykite mangą Plačiau...

Pipirų gratin

1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių C. Padėkite pipirus ant karštų kepimo grotelių. Kartais pavartykite, kol jie visiškai pajuoduos ir apskrus. Išimkite iš orkaitės ir įdėkite į plastikinį Plačiau...

Tuno karpačio

1. Nulupkite tuno odelę ir sudėkite kiekvieną gabalą tarp atskirų skaidrios plėvelės ar nelimpamojo kepimo popieriaus sluoksnių. šiek tiek suplokite pamušdami kočėlu. 2. Susukite tuną kiek Plačiau...