Receptų sąrašas

Šokolado ir džiovintų slyvų pyragas

1. Įkaitinkite orkaitė iki 180 laipsnių C. Ištepkite riebalais ir išklokite kepimo popieriumi gilios skardos dugną. Ištirpinkite šokoladą, dubenį padėję ant prikaistuvio su karštu vandeniu. 2. Plačiau...

Pupų padažas

1. Į keptuvę sudėkite išmirkytas džiovintas pupas, nesmulkintas česnako skilteles, kmynų sėklas ir pripilkite šiek tiek vandens, kad apsemtų. Užvirinkite, tada sumažinkite ugnį ir lėtai virkite, Plačiau...

Saldžiųjų bulvių ir pastarnokų sriuba

1. Prikaistuvyje įkaitinkite aliejų, sudėkite porą, salierus, saldžiąsias bulves ir pastarnokus. Pakepinkite ant lengvos ugnies 5 minutes, pamaišykite. 2. Įmaišykite daržovių arba vištienos Plačiau...

Nicos salotos

1. Padažui paruošti sudėkite garstyčias, ančiuvius ir česnaką į dubenį ir sumaišykite viską spausdami česnaką ir ančiuvius į dubens sieneles. Įberkite pipirų. Šliūkštelėkite šlakelį citrinos Plačiau...

Alyvuogių ir raudonėlio duona

1. Supilkite pusę vandens kiekio į ąsotį. Suberkite mieles. Įmaišykite cukrų ir palikite šiltoje vietoje apie 10 minučių. 2. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, suberkite smulkintą svogūną Plačiau...

Obuolių ir bananų apkepas

1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių C. Obuolius supjaustykite ketvirčiais, nenulupę odelės gerai susmulkinkite. Nulupkite ir griežinėliais supjaustykite bananus. Obuolius ir bananus sudėkite Plačiau...

Šaltos įdarytos cukinijos

1. Nupjaukite cukinijos viršūnėlę ir galą, bet nenulupkite jų. Paimkite didelę negilią keptuvę su lengvai pasūdytu vandeniu, užvirinkite, įdėkite cukinijas ir lėtai virkite 2-3 minutes, kol jos Plačiau...

Šalta daržovių sriuba su PASTIS likeriu

1. Į prikaistuvį įpilkite 900 ml verdančio vandens, suberkite pjaustytus porus bei pankolius, bulves, žvaigždinius anyžius ir pagardinkite pipirais. Kaitinkite iki virimo ir virkite ant mažos Plačiau...

Tailandietiškas viščiukas su kepintomis daržovėmis

1. Plonais griežinėliais supjaustykite citrinžolę arba citrinos žievelę. Nulupkite ir susmulkinkite imbierą ir česnaką. Didelėje keptuvėje ant didelės ugnies įkaitinkite saulėgrąžų aliejų. Plačiau...

Kokoso skonio grybai

1. Į įkaitintą keptuvę supilkite aliejų. Keptuvę pasukinėkite taip, kad aliejus gerai padengtų ir jos kraštus. Įkaitus aliejui, sudėkite česnakus ir aitriąsias paprikas ir keletą sekundžių Plačiau...