Receptų sąrašas

Neraugintos tešlos paplotis su prieskoniais
1. Į dubenį suberkite miltus ir kepimo miltelius. Įmaišykite mieles, cukrų, pankolių sėklas. Centre padarykite duobutę. Į miltų mišinį įmaišykite pieną, tuomet supilkite aliejų, jogurtą ir Plačiau...

Keptas upėtakis su miško grybais
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių C. Sudėkite upėtakius vieną šalia kito į riebalais išteptą negilų karščiui atsparų indą. Pašlakstykite citrinos sultimis ir užbarstykite petražolių. 2. Plačiau...

1. Dubenyje sumaišykite majonezą, garstyčias, kaparėlius, petražoles. 2. Pagardinkite pagal skonį salierine druska. Smulkiais gabalėliais suberkite tuną į padažą ir neskubėdami išmaišykite. 3. Plačiau...

Džiovintų vaisių salotos su vasarinėmis uogomis
1. Džiovintus persikus ir abrikosus pamirkykite vandenyje 1-2 valandas, kol jie išbrinks. 2. Nuluptas kriaušes ir obuolius supjaustykite kubeliais. Aštriu peiliu nulupkite apelsinus, išvalykite Plačiau...

Pikantiška jautienos kumpinė (topside)
1. Supilkite sėklas į grūstuvę ir sugrūskite grūstuvėliu. Įmaišykite į likusius prieskonius ir pagardus, tada supilkite mišinį į dubenį ir sumaišykite su baltuoju vynu. 2. Įdėkite jautieną į Plačiau...

Melionų trio su imbieriniais sausainiais
1. Pašalinkite sėklas iš melionų, supjaustykite juos riekelėmis ir nuimkite žievę. Meliono minkštimą supjaustykite stambiais gabalais ir, sudėję į dubenį, išmaišykite su imbieriniu sirupu. Plačiau...

1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių C. Atskirkite česnakų skilteles ir nenuplautas įdėkite į mažą kepamąją skardą. 2. Užpilkite alyvuogių aliejaus ant česnakų skiltelių ir pavartykite Plačiau...

Aguročius sutarkuoti, nuspausti sultis, sudėti piene išmirkytą batoną, kiaušinius, smulkiai pjaustytą svogūną, česnaką, morkas ir išmaišyti. Jeigu faršas skystokas, galima įdėti 2-3 šaukštus Plačiau...

pomidorus, agurkus, krūtinėlę supjaustome kubeliais, špinatų lapus suplėšome, sumaišome viską su grūdeta varške, idedame alyvuogių šiek tiek prieskonių viską išmaišome. Šildome lakštinius Plačiau...

Nuskustas morkas sutarkuoti stambia tarka, dar liaudyje vadinama "burokine". Taupydami laiką, užkaiskite puodą ir keptuvę. Į įkaitusią keptuvę suberkite morkas ir truputi aliejaus. Kai morkos jau Plačiau...