Receptų sąrašas

Krevetės su sūriu ir majonezu

Lukštentos krevetės atšildomos. Pomidorai ir fermentinis sūris supjaustomi kubeliais, 2-3 skiltelės česnako, supjaustome smulkiai, sudedame krevetes. Viską sumaišome ir pagardiname majonezu. Plačiau...

Saldžiarūgštė vištiena kiniškai

Vištieną supjaustome juostelėmis arba gabaliukais, užpilame 2 valg. š. sojos padažo, dedame 1 arb. š. krakmolo, majonezą ir viską kruopščiai išmaišome. Pasklinda labai malonus aromatas. Paliekame Plačiau...

Naminė vištienos sriuba

Skani ir lengva sriubaĮ keptuvę su šiek tiek aliejaus sudėkite svogūną ir apkepkite, kol taps aukso spalvos.Sudėkite vištieną ir kepkite, kol tolygiai paruduos. Įpilkite į puodą sultinį. Sudėkite Plačiau...

Tortas "Braškinė pagunda"

Sausainius susmulkinti (sutrinti su "blenderiu") ir sumaišyti su lydytu sviestu. Kepimo formą iškloti (formavau dugną su bulvių grūstuve, o kraštus su šaukštu) sausainių mase ir dėti kepti į 180 Plačiau...

Skanukas

Ingredientus supjaustyti,dėti pilti kefyrą ir tomato padažą,sudėti prieskonius ir viską išmaišyti. Skanaus. Plačiau...

Kiaulienos išpjovos šašlykas

Paruoškite mėsos marinatą. Sukapokite arba išspauskite česnakus, žiedeliais supjaustykite aitriąją papriką, susmulkinkite mėtas, kalendras, nutarkuokite pusės citrinos žievelės ir išspauskite Plačiau...

Mangų salotos su menkėmis

Mangus, raudonas paprikas ir svogūnėlius supjaustykite mažais vienodo dydžio kubeliais. Pašalinkite aitriosios paprikos sėklytes ir supjaustykite griežinėliais. Mėtas ir krapus Plačiau...

Traški vištiena su sezamais

Vištieną supjaustome maždaug 2-3 cm dydžio gabaliukais, (karis, pipirai, kaledra) ir palaikome maždaug pusvalandžiui. Į polietileninį maišelį dedame krakmolą ir, sudėjus vištieną, gerai Plačiau...

Saulėgrąžų ir razinų sklindžiai

1. Įkaitinkite orkaitę iki 230 laipsnių C. Aliejumi patepkite kepimo lakštą. Į dubenį suberkite miltus bei kepimo miltelius ir tolygiai išsukite margariną. 2. Įmaišykite cukrų, razinas ir pusę Plačiau...

Šokoladiniai pyragaičiai

1. Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių C ir ištepkite riebalais 28x18 cm dydžio kepimo skardą. Sumaišykite neriebų tepinį su datulėmis. Apibarstykite miltus kepimo milteliais, tuomet suberkite į Plačiau...