Receptų sąrašas

Tailandietiškos jautienos salotos
1. Apkepkite ant grotelių nugarinės kepsnelius iki vidutiniško žalumo, tada atidėkite ją 10–15 minučių. 2. Kai atvės, supjaustykite jautieną plonais griežinėliais ir sudėkite juos į didelį Plačiau...

1. Sudėkite rukolų ir špinatų lapus į salotinę. Suberkite smulkintas kalendras ir petražoles. 2. Mažame inde sumaišykite česnaką, alyvuogių aliejų, actą, paprikas, aitriąsias paprikas ir Plačiau...

Šiltos vištienos salotos su lazdynų riešutų padažu
1. Pasigaminkite padažą. Supilkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus, lazdynų riešutų aliejų, vyno actą, česnakus, sudėkite smulkintas prieskonines žoleles į puodą arba stiklainį ir viską Plačiau...

Rėžiukų, kriaušių, graikinių riešutų ir rokforo salotos
1. Graikinius riešutus 2 minutes pakepinkite keptuvėje be aliejaus. Riešutus nuolat maišykite, kad nepridegtų, o įgautų auksinį atspalvį. 2. Pasigaminkite padažą. Į užsukamą stiklainį arba Plačiau...

Juodos ir oranžinės apelsinų salotos
1. Nulupkite apelsinus, išimkite sėklas bei supjaustykite nedideliais gabalėliais. 2. Sudėkite apelsinus į salotoms skirtą dubenį ir suberkite juodąsias alyvuoges, svogūnus (jei naudojate) Plačiau...

1. Virkite ryžius 10–12 minučių, kol suminkštės, bet nepervirkite. Nukoškite ir perskalaukite šaltu vandeniu. 2. Palikite ryžius atvėsti, o tuomet suberkite į didelį dubenį. Sudėkite Plačiau...

Džiovintų slyvų ir žievelių roksai
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių C. Patepkite aliejumi kepimo lakštą. Supjaustykite slyvas. Suberkite kartu miltus, kepimo miltelius ir įmaišykite cukrų, slyvas, žieveles ir citrinos Plačiau...

Aromatingi keksiukai su razinomis
1. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių C. Ištepkite riebalais šešių keksiukų arba gilią bandelių kepimo skardą. Dubenyje išplakite neriebų tepinį, kiaušinį ir kokosų pieną. 2. Į išplaktą masę Plačiau...

Melionų ir greipfrutų kokteilis
1 Perpjaukite melionus pusiau ir pašalinkite iš jų sėklas. Nulupkite ir supjaustykite vieno kąsnio gabalėliais. 2. Mažu aštriu peiliu nulupkite ir atskirkite žievę nuo greipfruto minkštimo. Plačiau...

1. Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių C. Ištepkite riebalais ir išklokite kepimo popieriumi 18 cm apvalią kepimo skardą su nuimamu dugnu. 2. Į dubenį sudėkite margariną ir suberkite cukrų, Plačiau...