Receptų sąrašas

1. Į puodą įpilkite 300 ml vandens ir suberkite cukraus pudrą. Kaitinkite ant mažos ugnies, kol pudra ištirps. Skystį pavirkite 10 minučių ir palikite sirupą, kad atvėstų. 2. Juoduosius Plačiau...

Kriaušės su imbieru ir anyžiais
1. Į puodą suberkite cukraus pudrą, supilkite desertinį vyną, tarkuotą citrinos žievelę, citrinos sultis, gvazdikėlius ir vandenį. Puodas turėtų būti pakankamai didelis, kad jame tilptų Plačiau...

1. Nusunkite avinžirnius, perplaukite šaltu vandeniu ir padėkite nuošaly. Dideliame prikaistuvyje ištirpinkite sviestą ir pakepinkite ėrieną bei svogūną 2–3 minutes maišydami, kol ėriena Plačiau...

1. Dideliame prikaistuvyje įkaitinkite aliejų, sudėkite svogūną ir kepinkite ant mažos ugnies apie 5 minutes. Sudėkite šviežias daržoves, konservuotus pomidorus, pomidorų tyrę, džiovintas žoleles Plačiau...

Ponios Blencow žaliųjų žirnelių sriuba su špinatais
1. Į didelį prikaistuvį suberkite žirnelius, porus, česnaką ir bekoną. Supilkite sultinį, užvirkite, tuomet sumažinkite ugnį ir virkite 20 minučių. 2. Likus 5 minutėms iki žirnelių mišinio Plačiau...

Vištienos sriuba su vermišėliais
1. Prikaistuvyje įkaitinkite aliejų bei ištirpinkite sojų margariną ir 3–4 minutes pakepinkite svogūną. Vištieną apvoliokite miltuose ir apkepinkite. 2. Vištieną perdėkite į lėkštę, o į Plačiau...

Viduržemio jūros regiono žuvienė
1. Jei reikia, nuplaukite žuvį, nuvalykite žvynus ir supjaustykite didokais gabaliukais. Nuplaukite midijas ir pašalinkite krevečių galvas. Išmeskite visas nors kiek prasidariusias midijas. 2. Į Plačiau...

1. Dideliame karščiui atspariame prikaistuvyje ištirpinkite margariną. Suberkite įprastus ir šalotinius svogūnus ir kepkite 4–5 minutes, kol šiek tiek suminkštės. 2. Sudėkite bulves, Plačiau...

Pomidorų ir lęšių dhal su kepintais migdolais
1. Įkaitinkite aliejų ir sviestą didelėje storapadėje keptuvėje, maišydami pakepinkite svogūną 5 minutes, kol suminkštės ir pakeis spalvą. Įdėkite česnako, morkų, kmynų, garstyčių sėklų ir Plačiau...

Žuvies kukuliai karštame pomidorų padaže
1. Nulupkite žuvų odelę ir, jei būtina, pašalinkite ašakas. Supjaustykite žuvį dideliais gabalais ir sudėkite į maišytuvą ar į virtuvinį kombainą. 2. Ištirpykite šafraną 2 šaukštuose verdančio Plačiau...