Raudonųjų pupelių salotos
Įvetink šį receptą
(5)
Ingredientai
Pomidorai: 300 g
Paprika žalia: 1 vnt.
Petražolės: ryšulėlis
Svogūnai: 2 vnt.
Česnakai: 2 skiltelės
Konservuotos pupelės raudonosios: 1 skardinė
Konservuoti kukurūzai: 1 skardinė
Laimo sultys: 5 šaukštai
Aliejus alyvuogių: 4 šaukštai
Druska, malti juodieji pipirai, žiupsnelis kalendros
Paruošimas
Pomidorus nuplikykite, nulupkite, išpjaukite vaiskočius, minkštimą suraikykite skiltelėmis. Papriką supjaustykite mažais kubeliais, svogūnus - griežinėliais, česnakų skilteles sukapokite. Petražoles nuplaukite, lapelius nuskabykite ir stambiai sukapokite. Pupeles ir kukurūzus nuvarvinkite.
Padažas: Alyvuogių aliejų sumaišykite su žaliųjų citrinų sultimis, petražolėmis ir kitais prieskoniais. Viską gerai išmaišykite, skanaus.
Eglė
Būtinai išbandysiu. Mėgstu pupeles.
Vilija
Kaip gražiai paserviruota, reikes pasigaminti vakarienei.