
2011-09-26
1. Suberkite lęšius į kaistuvą ir užpilkite šaltu vandeniu, kad apsemtų. Užvirinkite, pavirkite 10 minučių.
2. Tuo pat metu iki rudumo apkepkite maltą jautieną storadugnėje keptuvėje, nedėdami Daugiau...
Surasta: 1125
1. Suberkite lęšius į kaistuvą ir užpilkite šaltu vandeniu, kad apsemtų. Užvirinkite, pavirkite 10 minučių.
2. Tuo pat metu iki rudumo apkepkite maltą jautieną storadugnėje keptuvėje, nedėdami Daugiau...
1. Abrikosus supjaustykite perpus ir sudėkite į dubenį su 150 ml vandens. Palikite per naktį.
2. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių C. Atspariame karščiui prikaistuvyje įkaitinkite aliejų. Daugiau...
Kai Amerikos drabužių dizainerių taryba paskelbė naują sveikatos vadovą, norėjo atkreipti dėmesį į valgymo sutrikimų problemą ir siūlė uždrausti jaunesniems nei 16 metų modeliams pasirodyti madų šou. Taip išreikštas susirūpinimas kai kurių modelių pernelyg akį rėžiančiu liesumu. Daugiau...
1. Šparagų viršūnėles ir žalumynus garinkite garuose virš prikaistuvio su verdančiu vandeniu 5-10 minučių, kol suminkštės. Nusausinkite daržoves ir laikykite šiltai.
2. Įkaitinkite aliejų Daugiau...
1. Į dubenį sudėkite vištienos krūtinėlės filė ir supilkite ant jos sezamų aliejų bei cheresą.
2. Įmaišykite druskos ir pipirų, uždenkite ir palikite 15 min. marinuotis.
3. Kiaušinio baltymą Daugiau...
1. Cheresą ir sojų padažą sumaišykite su gausiu kiekiu druskos ir pipirų. Į indą sudėkite anties krūtinėles, supilkite marinatą, uždenkite ir palikite marinuotis.
2. Nusunkite antieną ir Daugiau...
1. Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūną, česnaką ir džiovintą kiaulienos papilvę ir šiek tiek apkepinkite (apie 5 minutes), retkarčiais pamaišykite.
2. Į keptuvę suberkite Daugiau...
1. Nusunkite grybus, pašalinkite ir išmeskite kotelius, kepurėles susmulkinite. Sudėkite į dubenį.
2. Nusunkite vermišelius ir supjaustykite juos. Sudėkite vermišelius į dubenį kartu su Daugiau...
1. Įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus didelėje keptuvėje. Sudėkite pusę mėsos ir apkepinkite gerai iki rudumo iš visų pusių. Perdėkite į lėkštę. Tokiu pat būdu apkepinkite likusią mėsą ir išimkite Daugiau...
1. Supilkite aliejų į negilų stiklinį ar kinišką dubenį, taip pat sudėkite citrnos žievelę ir sultis, aitriųjų paprikų dribsnių ir pipirų pagal skonį. Suplakite, kad išsimaišytų, tada sudėkite Daugiau...
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių C. Perpjaukite prancūzišką batoną pusiau išilgai. Išpjaukite iš kiekvienos dalies minkštimą.
2. Patepkite batoną aliejumi, padėkite ant kepimo popieriaus Daugiau...
1. Įkaitinkite kepsninę. Patepkite cukinijos ir baklažano griežinėlius trupučiu aliejaus ir padėkite ant kepimo grotelių kartu su smulkintais pipirais. Kepkite ant grotelių (kartą apverskite), Daugiau...
1. Pomidorus ir agurkus sudėkite į dubenį. Svogūnų laiškus padalinkite perpus ir vieną dalį supjaustykite. Smulkintus svogūnų laiškus sudėkite į dubenį ir atsargiai išmaišykite.
2. Portulakus Daugiau...
1. Plonais griežinėliais supjaustykite apelsinus. Pjaustykite virš dubens, kad visos sultys subėgtų į dubenį. Laikydami apelsino griežinėlį, žirklėmis pašalinkite jo žievę ir baltą minkštimą iš Daugiau...
1. Nuvalykite išorinius artišokų lapus, nupjaukite kotus ir supjaustykite ketvirčiais. Artišokus sudėkite į dubenį su vandeniu ir citrinų sultimis.
2. Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir Daugiau...
1. Įkaitinkite kepsninę. Aptepkite baklažanus aliejumi ir kepkite aukštoje temperatūroje, vartykite, kol pasidarys aukso spalvos ir suminkštės.
2. Apkeptus baklažanus supjaustykite į keturias Daugiau...
1. Sudėkite salotas, pomidorus, agurką, fetos sūrį, svogūnus į didelį dubenį.
2. Gamindami padažą sumaišykite alyvuogių aliejų su citrinų sultimis bei pagardinkite druska ir pipirais.
3. Daugiau...
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių C. Negausiai aliejumi ištepkite kepimo skardą, skirtą 900 g kepalui. Į dubenį suberkite pjaustytas datules ir abrikosus, šviesiąsias razinas ir įmaišykite Daugiau...
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių C. Tepiniu ištepkite 23x13 cm kepimo skardą ir išklokite dugną kepimo popieriumi. Dubenyje išsukite riebalų tepinį, kol jis pasidarys purus. Miltus Daugiau...
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių C. Patepkite aliejumi ir išklokite kepimo popieriumi skardą.
2. Į dubenį suberkite margariną bei cukraus pudrą ir išsukite kol masė pabals ir pasidarys Daugiau...
1. Įkaitinkite orkaitė iki 180 laipsnių C. Ištepkite riebalais ir išklokite kepimo popieriumi gilios skardos dugną. Ištirpinkite šokoladą, dubenį padėję ant prikaistuvio su karštu vandeniu.
2. Daugiau...
1. Gaminant česnakinį padažą reikia česnaką ir citrinos sultis sudėti į maišytuvą ar į mažą daržovių smulkintuvą. Vis dar veikiant aparatui, palaipsniui pilkite alyvuogių aliejų kol mišinys Daugiau...
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių C. Padalykite bulves į aštuonias skilteles.
2. Patalpinkite skilteles į prikaistuvį su vandeniu. Užvirkite, tada sumažinkite ugnį ir lėtai virkite 10 Daugiau...
1. Į keptuvę sudėkite išmirkytas džiovintas pupas, nesmulkintas česnako skilteles, kmynų sėklas ir pripilkite šiek tiek vandens, kad apsemtų. Užvirinkite, tada sumažinkite ugnį ir lėtai virkite, Daugiau...
Visos moterys svajoja turėti vienetinį kvapą, kuris kažką primintų ir būtų malonus sielai. Dažnai to ypatingojo kvapo ieškojimas užtrunka metų metus. Daugiau...
1. Nulupkite ir įpjaukite porą. Nuplaukite jį po tekančia vandens srove ir supjaustykite griežinėliais. Nulupkite saliero šaknį ir supjaustykite kubeliais.
2. Ąsotėlyje sumaišykite vandenį ir Daugiau...
1. Visas sudėtines dalis, išskyrus actą, prieskonius ir puošti skirtus salierus, sudėkite į didelį prikaistuvį. Kaitinkite ant vidutinės ugnies iki virimo, tuomet sumažinkite ugnį ir virkite 1,5 Daugiau...
1. Prikaistuvyje įkaitinkite aliejų, sudėkite porą, salierus, saldžiąsias bulves ir pastarnokus. Pakepinkite ant lengvos ugnies 5 minutes, pamaišykite.
2. Įmaišykite daržovių arba vištienos Daugiau...
1. Įmuškite kiaušinį, apkepkite ir perkelkite į lėkštę. Lengvai pakaitinkite taukuotą omleto keptuvę. Supilkite pusę kiaušinio į keptuvę.
2. Apverskite omletą ir skrudinkite abi puses. Išimkite Daugiau...
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių C. Suberkite miltus į dubenį, tada pridėkite sijotų sėlenų. Įtrinkite neriebų užpilą, kol mišinys taps panašus į duonos trupinius. Įpilkite pakankamai Daugiau...
1. Nuplaukite vynuogių lapus šaltame vandenyje. Sudėkite į indą, užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite 10 minučių. Gerai nusausinkite.
2. Dubenyje sumaišykite svogūnus, svogūnų laiškus, Daugiau...
1. Padažui paruošti sudėkite garstyčias, ančiuvius ir česnaką į dubenį ir sumaišykite viską spausdami česnaką ir ančiuvius į dubens sieneles. Įberkite pipirų. Šliūkštelėkite šlakelį citrinos Daugiau...
Kiekvienas esame girdėję, kad nederėtų kartu valgyti angliavandenių ir baltymų turinčių maisto produktų, o vaisius galima valgyti tik vienus arba gresia rėmuo. Ar tikrai baltymai ir angliavandeniai nesutaria tarpusavyje? Daugiau...
Greitai besiplečianti išsiliejusios naftos dėmė kelia didelį pavojų ne tik vietinei ekosistemai, išsiliejusi nafta pati savaime turi šiek tiek žalos ir žmonių sveikatai, remiantis mokslininkais ir daugelio aplinkos organizacijų atliktais tyrimais. Daugiau...
1. Supilkite pusę vandens kiekio į ąsotį. Suberkite mieles. Įmaišykite cukrų ir palikite šiltoje vietoje apie 10 minučių.
2. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, suberkite smulkintą svogūną Daugiau...