
2011-04-07
1. Verdančiu vandeniu apiplikykite persikus. Odelių likučius pašalinkite ir išėmę kauliukus, minkštimą stambiai supjaustykite.
2. Nulupkite obuolius, supjaustykite riekelėmis. Nulupkite Daugiau...
Surasta: 1135
1. Verdančiu vandeniu apiplikykite persikus. Odelių likučius pašalinkite ir išėmę kauliukus, minkštimą stambiai supjaustykite.
2. Nulupkite obuolius, supjaustykite riekelėmis. Nulupkite Daugiau...
1. Virkite ryžius pasūdytame vandenyje 5 minutes. Ryžiai turi būti ne visai išvirę, bet birūs.
2. Ryžius gerai nuvarvinkite ir kartu su pienu, sviestu ar margarinu bei citrinos žievele sudėkite Daugiau...
1. Duonos riekes aplyginkite taip, kad jomis būtų galima išdėlioti 1,2 litro tūrio pudingui skirto indo dugną ir šonus.
2. Visas uogas suberkite į puodą ir apibarstykite cukrumi. Lengvai Daugiau...
1. Persijokite miltus ir druską per sietelį.
2. Indelyje miltų centre suformuokite duobutę ir įdėkite kiaušinio baltymą. Palengva supilkite pieną ir vandenį ir išmaišykite iki vientisos Daugiau...
1. Į puodą įpilkite 300 ml vandens ir suberkite cukraus pudrą. Kaitinkite ant mažos ugnies, kol pudra ištirps. Skystį pavirkite 10 minučių ir palikite sirupą, kad atvėstų.
2. Juoduosius Daugiau...
1. Į puodą suberkite cukraus pudrą, supilkite desertinį vyną, tarkuotą citrinos žievelę, citrinos sultis, gvazdikėlius ir vandenį. Puodas turėtų būti pakankamai didelis, kad jame tilptų Daugiau...
1. Į prikaistuvį sudėkite špinatų lapus su vandens lašeliais, likusiais po plovimo. Įberkite gerą žiupsnelį druskos. Pakaitinkite ant lengvos ugnies, kol špinatai šiek tiek apvys, tuomet Daugiau...
1. Džiovintus kininius grybus 30 minučių pamirkykite karštame vandenyje. Pašalinkite kietąsias grybų dalis. Grybus supjaustykite.
2. Pašalinkite shiitake grybų kotelius. Kepurėles supjaustykite Daugiau...
1. Nusunkite avinžirnius, perplaukite šaltu vandeniu ir padėkite nuošaly. Dideliame prikaistuvyje ištirpinkite sviestą ir pakepinkite ėrieną bei svogūną 2–3 minutes maišydami, kol ėriena Daugiau...
1. Dideliame prikaistuvyje įkaitinkite aliejų, sudėkite svogūną ir kepinkite ant mažos ugnies apie 5 minutes. Sudėkite šviežias daržoves, konservuotus pomidorus, pomidorų tyrę, džiovintas žoleles Daugiau...
1. Į didelį prikaistuvį suberkite žirnelius, porus, česnaką ir bekoną. Supilkite sultinį, užvirkite, tuomet sumažinkite ugnį ir virkite 20 minučių.
2. Likus 5 minutėms iki žirnelių mišinio Daugiau...
1. Sutrupinkite į dubenį duoną ir užpilkite 150 ml šalto vandens. Palikite 5 minutes pamirkti.
2. Į elektrinį malūnėlį sudėkite migdolus ir česnakus ir sumalkite iki vienalytės masės. Kartu Daugiau...
1. Suberkite baravykus į dubenį, užpilkite 250 ml šilto vandens ir palikite mirkti 20–30 minučių. Išimkite grybus ir nusunkite mirkymo skystį kiek įmanoma geriau. Mirkymo skysčio Daugiau...
1. Prikaistuvyje įkaitinkite aliejų bei ištirpinkite sojų margariną ir 3–4 minutes pakepinkite svogūną. Vištieną apvoliokite miltuose ir apkepinkite.
2. Vištieną perdėkite į lėkštę, o į Daugiau...
1. Jei reikia, nuplaukite žuvį, nuvalykite žvynus ir supjaustykite didokais gabaliukais. Nuplaukite midijas ir pašalinkite krevečių galvas. Išmeskite visas nors kiek prasidariusias midijas.
2. Į Daugiau...
1. Dideliame karščiui atspariame prikaistuvyje ištirpinkite margariną. Suberkite įprastus ir šalotinius svogūnus ir kepkite 4–5 minutes, kol šiek tiek suminkštės.
2. Sudėkite bulves, Daugiau...
1. Įkaitinkite aliejų ir sviestą didelėje storapadėje keptuvėje, maišydami pakepinkite svogūną 5 minutes, kol suminkštės ir pakeis spalvą. Įdėkite česnako, morkų, kmynų, garstyčių sėklų ir Daugiau...
1. Nulupkite žuvų odelę ir, jei būtina, pašalinkite ašakas. Supjaustykite žuvį dideliais gabalais ir sudėkite į maišytuvą ar į virtuvinį kombainą.
2. Ištirpykite šafraną 2 šaukštuose verdančio Daugiau...
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių C. Įdėkite pipirus į kepimo skardą ir kepkite jų šerdis 30–45 minutes, kol apskrus. Išimkite iš orkaitės. Įdėkite į plastikinį maišelį atvėsti. Daugiau...
1. Vienu sluoksniu dideliame prikaistuvyje sudėkite kalakutienos filė. Įdėkite svogūną, laurų lapelį, pipirų grūdelius ir supilkite sultinį. Įkaitinkite iki virimo, tuomet sumažinkite ugnį. Daugiau...
1. Kiaulieną pabarstykite nedideliu kiekiu druskos ir pipirų. Keptuvėje ant vidutinės ugnies ištirpinkite margariną, sudėkite mėsą ir pakepinkite 5–6 minutes, kol paruduos tolygiai iš visų Daugiau...
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių C. Nuplaukite špinatus ir sudėkite į puodą su trupučiu vandens, kad apsemtų. Virkite špinatus ant pakankamai karštos ugnies 2 minutes, kol špinatai Daugiau...
Norint teisingai prižiūrėti odą, visų pirma reikia nustatyti odos tipą. Tai galima padaryti pas kosmetologę, arba pamėginti nusistatyti pačiai. Štai būdai... Daugiau...
Seksualinis egoistas - tai tas, kuris lytinio akto metu atlieka veiksmus, norėdamas gauti pasitenkinimą tik sau, visiškai nesusimastydamas ir nekreipdamas dėmesio į partnerio pojūčius. Gal su tokiu gulite vienoje lovoje? Daugiau...
Po barnio su artimu žmogumi jums reikia laiko ne tik tam, kad užsitrauktų emocinės žaizdos. Fiziniai sužeidimai po tokių situacijų gyja taip pat lėčiau. Plačiau...
Daugiau...
Visiems žinomas jaudulio jausmas, priklausantis nuo gyvenimiškų situacijų, artimo ligos, momentai, kada sunku galvoti apie ką nors kitą. Kiek būna išlieta ašarų dėl šeimyninių nesklandumų, problemų darbe! O kur dar nepasitenkinimas dėl finansinių - buitinių problemų? Daugiau...
Ne viena moteris nori būti dar gražesnė, todėl ji naudojasi kosmetika. Deja, kuo greičiau šuoliuoja progresas, tuo daugiau atsiranda alergijos priežasčių. Kaip netapti aukomis? Daugiau...
Sveiką kūną kiekvienas galime įsivaizduoti. Bet kaip atrodo psichologiškai sveikas žmogus, įsivaizduoti gerokai sunkiau, bet įmanoma. Kaip, psichologų nuomone, atrodo psichologiškai sveikas žmogus? Išskiriamos keletas savybių, leidžiančių nustatyti psichologinę sveikatą. Plačiau...
Daugiau...
Toliau skaitome kremo etiketę. Ko ten dar pridėta?
Labai svarbu atsiminti, kad kosmetinės priemonės efektyvumas priklausys nuo to, ar teisingai jūs pasirinksite jį, atsižvelgdami į savo odos tipą. Daugiau...
Nemažai sužinoti apie seksualinį aktyvumą galima atkreipus dėmesį į konstitucines žmogaus ypatybes - figūrą, veidą.
Daugiau...
Po žiemiškos dienos tik ir svajojame panardinti kūną į šiltą vandenį. O gal norite dar ir magiškąsias gamtos galias perkelti į savo vonią? Daugiau...
Tai neturi nieko bendra su nužiūrėjimu ar prakeiksmu. Viskas paprastai ir moksliškai paaiškinama. Psichologų nuomone, žmonių prisilietimai vienas prie kito turi 3 reikšmes: energetinę, simbolinę ir seksualinę. Daugiau...
Bučinys gali priversti širdį perpumpuoti per minutę vienu litru daugiau nei įprastai, o taip pat vienu metu sujudinti 28 raumenis ir akimirksniu pakelti arterinį kraujospūdį. Tuo metu pliūpteli adrenalinas, sudeginama daugiau kaip 10 kalorijų. Bet iš kur kilo šis žmogaus noras - čiupti svetimas lūpas savosiomis?
Daugiau...
1. Pabarstykite baklažano griežinėlius druska ir sudėkite į kiaurasamtį. Uždenkite ir palikite 30 minučių, kol išsiskirs karčios sultys.
2. Tuo metu sudėkite lęšius, supilkite sultinį ir įdėkite Daugiau...
1. Įkaitinkite aliejų negiliame prikaistuvyje. Kepkite svogūnus, pipirus ir česnaką ant nedidelės liepsnos 10 minučių, kol svogūnai suminkštės.
2. Sudėkite ryžius, prieskonius bei mėtas ar Daugiau...